Foci

Csak ikszre futotta a Barca erejéből Kazanyban

Hiába a mezőnyfölény, a Barcelona együttese 1-1-es döntetlent játszott egy két büntetőt hozó összecsapáson a Bajnokok Ligájában.

Az első félidő elején bő tíz percig csak ismerkedtek egymással a felek, majd Pedro gondolta úgy, hogy most már kapura is kéne lőni, a labda azonban mellé ment.

Az első veszélyes hazai akcióra majdnem fél órát kellett várni, majd némi meglepetésre a Kazany szerezte meg a vezetést: Noboa vágta a hálóba a Kaleshin buktatása miatt megítélt büntetőt – Daniel Alves volt a vétkes.

Hiába nyomott a kettős sípszóig a Barcelona együttese, a gól csak nem akart összejönni Pep Guardiola legénységének.

Fordulás után is rendkívül nyomasztó volt a hazaiak szempontjából, hogy a labda szinte végig a Barcánál volt, majd a betonvédekezés egyszer megingott, Salukvadze vágta fel a fickándozó Iniestát a tizenhatoson belül, a pontrúgást pedig Villa értékesítette, igaz Rizsikov majdnem védeni tudott.

A katalánok ezután többször is eldönthették volna a meccs sorsát (már a csereként beálló Messivel a sorok között), a Rubin Kazany inkább kontrákra volt berendezkedve, gól azonban már nem született, a vége pontosztozkodás lett.

Eredmény:
Rubin Kazany – Barcelona 1-1 Noboa 30. – 11-esből ill. Villa 60. – 11-esből.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik