Foci

Barca, MU: idegenben kell bizonyítani

A Bajnokok Ligája szerdai játéknapján meleg percek várnak a katalán csapatra, de az angolok sem mehetnek biztosra Valenciában.

A Barcelona az elmúlt évben már találkozott a csoportmeccsek alatt a tatár csapattal, és nem őriznek róla kellemes emlékeket, ugyanis a Nou Campban volt képes győzni a keleti társaság. Idegenben végül a katalánok nyertek, de most ez nem lesz olyan egyszerű, tekintve, hogy Messi csak a kispadon kezd, még az is kérdéses, hogy onnan felállhat-e.

A csoport másik mérkőzésén a Panathinaikosznak mindenképpen le kell győznie az 1. fordulóban a Kazanyt verő Koppenhágát, ha a továbbjutásban akar gondolkodni (az első meccsen 5-1-re kikaptak a görögök Barcelonában).

A Manchester United ahhoz a Valenciához látogat, amely földcsuszamlásszerű győzelmet aratott az újonc Bursaspor otthonában az első körben, mellesleg David Villa és David Silva elvesztését követően is vezeti a spanyol bajnokságot a negyedik fordulót követően. A másik meccsen az Old Traffordról pontot elcsenő Rangers fogadja a megilletődött törököket.

A Tottenham buta hibák miatt kétgólos előnyt herdált el a Bremen elleni első találkozón, a Twentét meg kell verniük Crouchéknak, ha nyugodtan akarnak a következő körre nekiindulni. Az Inter egyre jobb formában van, a Bremen viszont megverte a Hamburgot a hétvégén, így nem lesz egyszerű Benitezék dolga.

A nem túl fényes napokat élő Schalke a Benficát fogadja, míg a szintén botladozó Lyon Izraelbe utazik. Ha egyik sztárcsapat sem nyer, alaposan felborulnak az esélyek ebben a kvartettben.

A szerdai program:

Rubin Kazany – Barcelona
Valencia – Manchester United
Tottenham – Twente
Internazionale – Bremen
Hapoel Tel-Aviv – Lyon
Schalke 04 – Benfica
Rangers – Bursaspor
Panathinaikosz – Köbenhavn

A DigiSport csatorna 20 óra 45 perctől a Valencia – Manchester United meccset adja élőben, az összefoglaló után pedig az Internazionale – Bremen meccset sugározza felvételről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik