Foci

Ibrahimovic nehéz meccsre számít

A svéd támadó szerint csapatára kemény küzdelem vár az Ajax ellen Amszterdamban.

A Milan klasszisa számára különösen pikáns lesz a kedd esti találkozó, hiszen a Juventusban, az Interben és a Barcelonában is megfordult csatár 2001-től 2004-ig az amszterdami klubot erősítette.

“Az Ajaxban lettem ismert futballista, sok barátom van Amszterdamban, de nem tréfálkozni térek vissza, hanem győzni” – mondta Ibrahimovic, aki két bajnoki cím mellett kupát is nyert az Ajaxszal.

Zlatan Ibrahimovic összességében elégedett volt a hétvégi, a Genoa ellen 1-0-ra megnyert mérkőzésen mutatott formával – a bajnoki meccset nem mellékesen ő döntötte el -, de hozzáfűzte, hogy a holland csapat legyőzéséhez még a szombatinál is jobb teljesítményre van szükség.

“Az Ajax elleni mérkőzés nem lesz könnyű, főleg idegenben. A leendő ellenfeleink fiatalok, technikásak, úgyhogy keményen meg kell dolgoznunk majd a három pontért” – tette hozzá Ibra.

Az AC Milan – a svéd támadó duplájának köszönhetően – a francia Auxerre 2-0-ás legyőzésével kezdte a csoportkört, miközben az Ajax ugyanilyen arányban kapott ki Madridban a Realtól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik