Foci

Werder-fakó az Inter ellen

A brémaiak gyakorlatilag a B csapatukkal kénytelenek kiállni a BL-címvédő otthonában.

Torsten Frings, Clemens Fritz, Claudio Pizarro, Naldo, Petri Pasanen és Sebastian Boenisch. Az Inter ellen készülő Werder Bremen biztos hiányzói. Ha ehhez még hozzátesszük, hogy a Hamburg elleni 3-2-re megnyert bajnokin Marko Marin is kisebb húzódást szenvedett, akkor érthető, hogy Thomas Schaaf szakvezetőnek miért savanyú az arca.

A keddi találkozónak a németek amúgy is a második sansszal vághatnak neki, feladatuk viszont immár a lehetetlen kategóriát súrolja. Bár a HSV ellen visszatért a csinos maszkkal felfegyverkezett Per Mertesacker, a zöld-fehérek korábbi sérültjeik mellett három „hadnagyot” vesztettek, hisz a csapatkapitány Frings megsérült, Fritzet izomzúzódása miatt le kellett cserélni, míg a hosszabb kihagyás után lehetőséget kapó Pizarro rásérült bajára – az edzéseken csak sántikál.

„A lehető legrosszabbkor szóltak közbe a sérülések” – foglalta össze a tényeket a klub hivatalos honlapján értékelő Schaaf. „Reméljük, mindhárman mihamarabb visszatérnek, ám úgy tűnik, hogy a következő két mérkőzésen nem léphetnek pályára.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik