Foci

Rooney kimaradhat a BL-keretből

Sir Alex Ferguson a hírek szerint nem veti be az angol támadót a Manchester United Valencia elleni Bajnokok Ligája-meccsén.

A C csoport küzdelmére szerdán kerül sor (Kassai Viktor lesz a játékvezető), azonban a The Sun értesülései szerint nem lesz ott a pályán Wayne Rooney, a Vörös Ördögök csatársztárja.

Mint ismert, a támadó az utóbbi időben főképp a bulvárlapok címlapján „villog”, ennek eredményeképp mindössze egyetlen gólt szerzett ebben a szezonban, ráadásul már a világbajnokságon sem a tőle megszokott formát mutatta.

Rooney dolgát nehezíti, hogy a Bolton otthonában elért 2-2-es döntetlen alkalmával kapott egy rúgást a bokájára, bár Ferguson segítője, Mike Phelan szerint ez nem hátráltatná a játékban. A skót egyébként bízik a keret mélységében, ezért is meri kihagyni a gólvágót.

A lap azt is tudni véli, hogy a veterán Ryan Giggs sem lesz ott a pályán szerdán, ő a térde miatt kényszerül a lelátóra két hétig.

Frissítés: a Manchester United hivatalos honlapján megjelentek szerint Sir Alex Ferguson a játékos boksérülése miatt hagyja ki az utazó keretből, az eset nem súlyos, de az óvatosság vezérli a skótot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik