Foci

Kirúgták Urbányit Kecskemétről

Közös megegyezéssel szerződést bontott Urbányi István és a KTE vezetősége. A csapat a 15. helyen áll a tabellán.

A kecskeméti csapat egyetlen győzelmet szerzett eddig a bajnokságban, mellette sorra szenvedte a nagyobbnál nagyobb arányú vereségeket.

A klub honlapjának hivatalos közlése: “A KTE Labdarúgó Kft., valamint Urbányi Isván a mai nappal, közös megegyezéssel megszüntette a vezetőedző 2011. június 30-ig érvényes szerződését.”

A tulajdonos és a tréner hétfőn találkoztak, amikor is értékelték az eddig eltelt időszakot.

A KTE tulajdonosa kijelentette: Urbányi Istvánnak nagy érdemei vannak abban, hogy a csapat az előző bajnoki évben az első osztályban maradt, de most a KTE-nek új impulzusokra van szüksége ahhoz, hogy eredményesebben szerepeljen a bajnokságban. Rózsa Pál sok sikert kívánt Urbányi Istvánnak a jövőbeni munkáihoz – olvasható a kecskemetite.hu oldalon.

Az új szakvezető személye egyelőre nem ismert, a vezetőség megalapozott döntést kíván hozni Urbányi István utódjáról. A hétfői edzést a szakmai stáb többi tagja vezényli majd.

A KTE-ERECO idei mérkőzései: MTK – Kecskemét 4-2, Kecskemét – Ferencváros 1-2, Debrecen – Kecskemét 6-2, Kecskemét – Szolnok 4-2, Zalaegerszeg – Kecskemét 2-1, Pápa – Kecskemét 4-1, Kecskemét – Paks 0-1.

A Haladás elleni hazai találkozót elhalasztották. Az eredménytelenség megviselte a szurkolókat is, akik példátlan lépésre szánták el magukat a szombati, Paks elleni hazai vereséget követően. A drukkerek közül majd’ százan a székház előtt követelték Urbányi István lemondását. Az egykori Maldív-szigeteki szövetségi kapitány ki is ment hozzájuk, de “egyeztetésük” eredménytelen maradt.

Rózsa Pál a szombati meccs után még azt mondta, az edző marad a helyén. Nem maradt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik