Foci

Szélsője triplájával nyert a Juve

A Juventus Milos Kraszics mesterhármasának is köszönhetően 4-2-re győzte le a Cagliari együttesét.

Az első félidőt a Juventus kezdte jobban, egy szöglet után pedig a nyári szerzemény, Milos Kraszics vette be Agazzi kapuját kapásból. Nem örülhettek sokáig a torinóiak, egy szép vendégakció végén Matri lőtt közelről a hálóba.

A szerb szélső még egyszer villant a félidőben, a 34. percben Amauri beadására érkezett óramű pontossággal és bevetődve továbbította azt a gólvonal mögé, hazai előnnyel fordultak a felek.

A második félidő elején benne volt a játékban, hogy a Cagliari kiegyenlít, azonban egy kavarodás végén Bonucci közelről a kapuba passzírozta a labdát, majd nem sokkal később Kraszics szerezte meg harmadik gólját. A hajrába érve Matri hozta ismét közelebb övéit a torinói sztárcsapathoz, több találat azonban már nem született, 4-2 lett a vége.

A Juventus megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, sokkal veszélyesebben szövögette a támadásokat, Milos Kraszics pedig klasszis teljesítménnyel rukkolt elő. Ha elől Amauri (ő hordágyon hagyta el a játékteret a hajrában) és Iaquinta jobb formát mutat, akkor több is lehetett volna a különbség.

Eredmény:
Juventus – Cagliari 4-2 (Kraszics 13., 34., 70., Bonucci 57. ill. Matri 20., 81.)

Kraszics első gólja a háromból:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik