Foci

Döbbenetes Siófok-győzelem a Loki ellen

Az újonc egy félidő alatt kiütötte a bajnokot, a szünetben már 4-0-ra vezetett a balatoni csapat.

Senki sem gondolta volna, hogy a Ferencváros ellen idegenben győző Siófok még egy lapáttal rá tud tenni akkori teljesítményére. Legalább két lapáttal tettek rá.

A szombati első NB 1-es mérkőzésen egy félidő alatt lefocizták a bajnok és kupagyőztes Debrecent. A 11. percben Tusori, a 19. és 28. percben Sowunmi, majd a 44. percben ismét Tusori szerzett gólt. Három találat is szögletből született, de emellett is voltak lehetőségei a sárga-kékeknek.

A negyedik gól előtt közvetlenül egy szabályos találattól fosztották meg a hazaiakat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Debrecennek is megvoltak a lehetőségei, de Coulibaly többször is ziccerben hibázott, és Molnár kapus is remekül védett.

A fordulás után rögvest szépített a DVSC, Szakály 11-esből hozta közelebb csapatát. Kisebbfajta csoda, hogy ezután már nem született több találat.

Ezzel együtt a Siófok a bajnokság eddig legnagyobb meglepetését szerezte.

Eredmény, Soproni Liga, 8. forduló:

Siófok – DVSC-TEVA 4-1 (4-0)
gól:
Tusori (2), Sowunmi (2), illetve Szakály (11-esből)

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.