Foci

Julio Sergio egy hónapig harcképtelen

Az AS Roma brazil kapusa sírva fejezte be fájdalmai miatt a Brescia elleni szerdai bajnoki találkozót.

Nem elég, hogy a Roma katasztrofálisan kezdte a bajnokságot, most még nagyobb veszteség érte. Egy hónapig nem védhet Julio Sergio – írja a futball-italia.net oldal.

A kapus lába egy mentési kísérlet során sérült meg, és mivel Clauido Ranieri vezetőedző már mindhárom cserelehetőségét kihasználta, nem tudott lejönni a pályáról. A találkozó hajrájában már könnyezett, annyira fájt a lába.

A feladat most Bogdan Lobont vagy Alexandre Doni helyzetbe hozása, a hétvégi, Inter elleni rangadón valamelyikük állhat majd a Roma kapujába.

További rossz hírek a Roma híveinek: az Olasz Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága három mérkőzésre eltiltotta Philippe Mexést, a csapat francia védőjét, aki a szerdai, 2-1-re elveszített bajnokin kapott piros lapot.

Az összecsapást követően Simone Perrotta, a Farkasok világbajnok középpályása beleütött a játékvezetői öltöző ajtajába, ezért ötezer eurós pénzbírságot kapott. A római vezetők közül Gian Paolo Montali és Daniele Prade is inzultálta a bírót a mérkőzést követően, ezért őket a hónap végéig tiltották el.

A Roma eddig két döntetlent és két vereséget tud felmutatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik