Foci

Holdjárók búcsúztatták a Liverpoolt

A Liverpool elcsúszott a banánhéjon, ám ami az Anfielden magyarázkodást váltott ki, az a Northampton csapatánál maga az eufória.

A negyedik vonalbeli kiscsapat büntetőrúgásokkal búcsúztatta a liverpooli milliomosokat. Ian Sampsonnak, a Northampton Town edzőjének lelkesedése azóta sem csappant, a szakember még mindig a holdon érzi magát. Liverpoolban viszont katasztrófáról beszélnek, a klub immár nemcsak anyagi, hanem szakmai válságban van.

„Fantasztikus este volt” – értékelt Sampson a klub honlapján. „Még mindig a Holdon érzem magam, azt hiszem, ez a győzelem hosszú ideig felejthetetlen lesz. Nagyon büszke vagyok a játékosokra, hisz maguknak, s az értünk szorítóknak is felejthetetlen élményt szereztek. A Liverpoolt otthonában legyőzni, maga a csoda.”

A találkozón mindvégig egyenrangú félként küzdő negyedik ligásoknak immár megnőtt az étvágyuk, Sampson elárulta, az öltözőben az Old Trafford-i kirándulás szerepelt a preferenciák élén.
„A srácokkal alig lehet bírni, s immár nem elégszenek meg ennyivel. A következő körben a Manchester Unitedet szeretnék.”

Eközben a liverpooliak szemlesütve „kukoricán térdepelnek”, a nyilvánosan bocsánatot kérő szakvezető Roy Hodgson után a szerb Milan Jovanovics is hamut szórt a fejére.
„Katasztrófa. Mindannyian értetlenül állunk, s nem igazán tudunk mit mondani. Mintha egyszerre blokkoltunk volna le, elismerem, nem is tudom, mikor játszottam ilyen rosszul. Nagyon sajnálom a szurkolókat, ők nem ezt érdemelték” – szomorkodott a szerb a Liverpool Echónak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik