Foci

Elbukott az Estudiantes

Az Estudiantest a szintén argentin Newell's Old Boys búcsúztatta a Copa Sudamericana 2. fordulójában.

A tavaly Libertadores-kupa-győztes Estudiantes nem került be a legjobb 16 közé a második számú dél-amerikai kupasorozatban, a Copa Sudamericanában, miután csütörtökre virradóra, hazai pályán csak 1-1-es döntetlent ért el a Newell’s Old Boys csapata ellen.

Az argentin rivális így 2-1-gyel jutott az úgynevezett döntő szakaszba, amely során ugyancsak oda-visszavágós rendszerben, egyenes kiesésben zajlanak majd a küzdelmek.

A bajnoki tabellán jobban álló Estudiantes ugyan gyorsan ledolgozta az első meccsen összeszedett hátrányát a Newell’sszel szemben, de Borghello még a szünet előtt egyenlített, és mivel a folytatásban nem változott az eredmény, egyszersmind “továbblőtte” az övéit.

Ami a további meccseket illeti: a perui Sport Huancayo szépen, azaz győzelemmel búcsúzott az odavágón 9-0-ás győzelmet aratott uruguayi Defensor Sportinggal szemben, míg a bolíviai San José az idegenbeli 1-1-et követően négy gólt rámolt be a kolumbiai Atlético Huilának, ezzel szintén nagyon magabiztosan jutott a nyolcaddöntőbe, amely során a Newell’sszel találkozik, míg a Defenso ugyancsak argentin ellenféllel, jelesül az Independientével csap majd össze.

Copa Sudamericana, 2. forduló:
Sport Huancayo (perui)-Defensor Sporting (uruguayi) 2-0
Továbbjutott: a Defensor Sporting, 9-2-es összesítéssel.

Estudiantes (argentin)-Newell’s Old Boys (argentin) 1-1
Továbbjutott: a Newell’s Old Boys, 2-1-es összesítéssel.

San José (bolíviai)-Atlético Huila (kolumbiai) 4-0
Továbbjutott: a San José, 5-1-es összesítéssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik