Foci

Dárdai: itt a vége?

A magyar válogatott játékos szerint eljárt felette az idő, szépen, angolosan távozna a színtérről.

A Nemzeti Sport készített interjút a 61-szeres válogatott Dárdai Pállal a csapat legutóbbi 4-0-s sikere kapcsán, melyet honfitársunk csak a lelátóról követett végig.

A 34 éves Dárdai Pál a sportnapilapnak elárulta, nem lepődött meg rajta, hogy nem nevezték a meccsre, és azt sem tartja kizártnak, hogy nem láthatjuk már többet Hertha BSC-mezben.

„Úgy fest, az én időm lejárt. A szezon előtt megbeszéltem Markus Babbel vezetőedzővel, hogy csak vészhelyzet esetén szállok be, akkor, ha gatyába kell rázni a társaságot. A szakember hozzátette, maximálisán elégedett a teljesítményemmel, de eljön az idő, amikor át kell adnunk a helyünket. Az ő szájából mindez hitelesen hangzott, mert mint elmondta, ő is átélte ezt a Stuttgart futballistájaként. Szóval, úgy tűnik, tényleg vége. Hozzátartozik a történethez, hogy a lábam sem az igazi már. Legutóbb lassan egy éve, tavaly októberben játszottam végig tétmeccset. Utána ki kellett hagynom hat hónapot, és ez már sok volt. Nem zárható ki, ha bírná a bokám, erősködnék, jelen helyzetben viszont nincs értelme. Hiába ettem a feleségem remek főztjét és ittam a jó magyar vörösborokat, az évek nem múltak el nyomtalanul még felettem sem…” – idéz a Nemzeti Sport online kiadása az interjúból.

Dárdai hozzátette, szerinte mindent elért, amit elérhetett, búcsúmeccsre pedig nem vágyik, csendben hagyná el a futballpályát. Azt ugyanakkor nem tartja kizártnak, hogy klubja ne kedveskedne neki valamivel, valamint azt is felvetette, hogy amennyiben a fővárosiak kiharcolják a feljutást, beáll az utolsó meccsen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik