Foci

Ribéry megsérült

A Bayern francia szélsője a bajorok egyenlítő találata előtt rosszul lépett, kifordult a bokája.

A Hoffenheim otthonában a Bayern München 2-1-es győzelmet aratott, ám hiába szakította meg hárommeccses nyeretlenségi sorozatát, a bajnok örömébe üröm vegyült. A Thomas Müller találatát megelőző momentumban ugyanis a befele cselező és lövésre készülő Franck Ribérynek kifordult a bokája, le kellett támogatni a pályáról.

A keddi meccs „eredménye” nem sok jóval kecsegtet, a franciának nem először rakoncátlankodik a bokája, így akár hosszabb pihenőre kényszerülhet. A müncheniek elnöke, Karl-Heinz Rummenigge szerint az előzetes diagnózisok aggodalomra adnak okot.

“Az első felmérések alapján aggasztó a helyzet” – ismerte el a ZDF televíziónak nyilatkozva. „Szakértőink szerint vagy eltört valamije, vagy súlyosan sérültek a szalagjai.”

Ribéry rendkívül peches. A kirobbanó formában végigfutballozott 2007-2008-as idényt követően az Európa-bajnokságon megsérült, s a rákövetkező idényben árnyéka volt önmagának. 2009 nyarától viszont ágyéksérülése kínozta, így tavaly sem alkotott maradandót, míg a világbajnokságon is sérülten futballozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik