Foci

Priskin gólt szerzett, Geráék elvéreztek a Ligakupában

Bogdán Ádám és a Bolton a Burnley otthonában szenvedett 1-0-ás vereséget kedden.

Tegnap több mérkőzést is rendeztek a Ligakupában, ez pedig több honfitársunkat is aktívan érintette.

A Bogdán Ádámmal felálló Bolton Wanderers a Burnley otthonába látogatott, a győzelemért végig többet tevő hazaiak pedig egy első félidő hajrájában esett góllal nyerni tudtak 1-0-ra – Owen Coyle hosszú perceken keresztül vitázott Mark Clattenburg játékvezetővel, mert szerinte Elliott gólja előtt Iwelumo kezezett. A Bolton kapujában ezúttal is Bogdán Ádám állt, több védést is bemutatott.

Fülöp Mártont ezúttal nélkülözte a Millwall pályáján vendégeskedő Ipswich Town, Priskin Tamás ellenben ott volt a kezdőben. A magyar csatár előbb ugyan rontott egy ziccert, a 23. percben azonban a hálóba fejelt egy szögletet követően, a kettős sípszó előtt McAuley növelte kettőre a különbséget. A hazaiak a második félidőben csak a szépítésig jutottak, így a Traktorosok nyertek 2-1-re.

Gera Zoltán végigjátszotta a Fulham Stoke City elleni meccsét, melyen a londoni csapat meglepetésre 2-0-ra kikapott. Higginbotham szerezte meg a vezetést a hazai pályán szereplő Citynek, a honfitársunk vezette vendégek pedig hiába igyekeztek, ismét a Stoke talált be, eldöntve a találkozó végkimenetelét.

A tudósítások szerint Gera Zoltán volt csapata vezére, ugyanakkor a társai ezúttal nem remekeltek.

Magyar vonatkozású eredmények:
Burnley – Bolton 1-0 (Elliott 45.)
Stoke – Fulham 2-0 (Higginbotham 23., Jones 79.)
Millwall – Ipswich Town 1-2 (Morison 62. ill. Priskin 23., McAuley 45.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik