Foci

Megsérült az Arsenal válogatott védője

Kieran Gibbs, az Arsenal fiatal védője hosszú kihagyásra kényszerülhet, amennyiben beigazodik a gyanú, hogy ismét lábtörést szenvedett.

Az Arsenal fiatalja, Kieran Gibbs – aki ellenünk mutatkozott be a válogatottban – a Tottenham otthonában elért Ligakupa-győzelem során sérült meg, a 102. percben sántikált le a pályáról.

Bár a tüzetes orvosi vizsgálatokra csak ezután kerül sor, az Arsenal háza táján attól tartanak, hogy Gibbs lábközépcsontja eltört. A 20 esztendős, tehetséges futballista ugyanilyen sérülést szenvedett 2009 novemberében, és emiatt az előző szezonban már nem is léphetett pályára.

“Sérülése volt az éjszaka egyetlen csalódása, miután nyertünk és ő nagyon jól játszott” – mondta Arsene Wenger a hosszabbítás után 4-1-es győzelmet aratott Arsenal menedzsere.

“Remélem, hogy a vizsgálatok után jó híreket kapunk, mert ha a korábbihoz hasonlóan törést állapítanak meg nála az orvosok, az hatalmas csapás lenne nekünk” – tette hozzá a francia szakember, aki eltiltása miatt csak a lelátón foglalhatott helyett a keddi Ligakupa-meccsen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik