Foci

A Vasas ellen már szurkolnak a Fradi drukkerei

Az Újpest elleni 6-0 után a zöldek szurkolói egy része nem volt aktív a Siófok elleni bajnokin.

A csapat nélkülük kapott ki 2-1-re az Üllői úton. Fradistának lenni felelősség – volt olvasható a B-közép egyik drapériáján a szombati találkozón. Nos, hétfőn közleményt adott ki a Ferencvárosi Szurkolók Szövetsége, amelyben közlik: a Vasas elleni bajnokin újra számíthat a csapat a biztatásra.

Íme a közlemény szövege, amely a telesport.hu oldalon olvasható.

“A szombati napon a B-Közép kifejezte tiltakozását az újpesti kudarccal szemben. A híresztelésekkel ellentétben, a Tábor nem fordult a csapat ellen, de nem mehetett el szó nélkül a dolgok mellett.

A szurkolók nélkül, nyeretlenül érkező sereghajtó Siófok jobbnak bizonyult a Ferencvárosnál. Többek szerint a szombati vereség oka némaságunk volt. Ezt felfoghatjuk egy beismerésként: NÉLKÜLÜNK NEM MEGY. Ez jól esik, köszönjük!

Mivel a világért sem szeretnénk, hogy miattunk teljesítsen rosszul a csapat, ezért a Vasas ellen maximális hangerővel biztatjuk a csapatot, így rajtunk nem fog múlni a csapat sikere, várjuk a parádés játékot!

Szerdán egy kupameccs Csepelen, remélhetőleg könnyen vesszük az akadályt. Mivel nagyon korán van a meccs, nem tervezünk vonulást, ott találkozunk. Hétvégén mindenki Angyalföldre!

FSzSz csoportjai, Green Monsters, Eastern Greens”

A Ferencváros jelenleg 10 pontjával a 8. helyen áll a Soproni Ligában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik