Foci

Nyert a Barca, de Messi miatt aggódhat

A Barcelona gárdája 2-1-re nyert az Európa Liga-győztes Atlético Madrid otthonában, Lionel Messit azonban a hajrában hordágyon kellett levinni.

Az első játékrész elején még csak ismerkedtek a felek, párc perc elteltével pedig a Barcelona kezdte el járatni a labdát. Szűk negyedóra elteltével érett góllá a vendégek játéka, Pedro szöktette remek ütemben Lionel Messit, az aregtin pedig De Gea hálójába gurított.

Gyorsan egyenlített az Atlético Madrid, Raúl Garcia bólintotta a hálóba Simao szögletét. Nem tartott sokáig a hazai öröm, Piqué lőtt fantasztikus gólt miután Messi sarokrúgását mellel tette maga elé a tizenhatoson belül, lerázva így védőjét.

Fordulás után a Barca azt csinált a pályán amit akart, már-már az volt a kérdés, mennyire tömik ki a fővárosiakat, azonban az Atlético fiatal hálóőre, De Gea több bravúrral meccsben tartotta capatát.

A hajrában Ujfalusi gyógyszere gurult el, az utoló pillanatokban csúnyán odalépett Messibe: az aranylabdást hordágyon vitték le, a cseh pirosat kapott.

A sajnálatos események közepette már nem esett gól, 2-1-es vendéggyőzelem lett a vége.

Pintér Ádám bemutatkozott a Zaragoza együttesében, fél órát játszott a 2-0-ra elveszített mérkőzésen.

Eredmény:
Atlético Madrid – Barcelona 1-2 (Garcia 25. ill. Messi 13., Piqué 33.)
Hércules – Valencia 1-2 (Trezeguet 42. – 11-esből ill. Mata 2., Hernandez 23.)
Levante – Villarreal 1-2 (Caicedo 90. ill. Nilmar 16., 42.)
Racing Santander- Zaragoza 2-0 (Henrique 76., Ariel 90.)

Piqué gólja:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik