Foci

Nem mert focizni a Fradi

Prukner László, a Ferencváros vezetőedzője szerint játékosai nem bírják el a rájuk nehezedő nyomást.

Ahogy arról már a szombati nap folyamán beszámoltunk az FTC hazai pályán szenvedett kínos vereséget a Siófok csapatától, így már sorozatban két zakónál jár a zöld-fehér együttes, amely a múlt hétvégén az Újpest otthon kapott történelmi 6-0-ás verést.

A Balaton-parti alakulat az első hat fordulóban két gólt szerzett mindössze, tegnap azonban megduplázta találatát ifj. Mihelicz István legénysége.

„Gratulálok a Siófoknak az első győzelméhez. Nagyon nagy nyomás alatt játszott a csapat, ezt fokozta a bekapott gól, de talán azt lehetett látni, hogy nem mertek futballozni a játékosok. Nem merték levenni a labdát, passzolni, cselezni, a gólvonalig ki akartuk játszani az akciókat, ez a félelem jele. Hátrányba kerültünk, majd próbáltam cserékkel változtatni, olyanokat beküldeni, akikben jobban megvan a kötődés a klub iránt, akiket a drukkerek is talán jobban elfogadnak, de a Siófok két góllal elhúzott. Ilyen gólokat csak egy ilyen lelki állapotban lévő csapat tud kapni. A szépítő találat sem oldotta fel annyira a görcsöt, amennyire reméltem. Engem el lehet küldeni 1-2-5 meccs után, de a csapatot nem lehet leváltani” – idézi az ftc.hu Prukner László vezetőedző mérkőzés utáni nyilatkozatát.

A pepsifoci.hu szombati cikke szerint a vezetőedző két rutinos játékosa kíséretében ezúttal is a drukkerek rendelkezésére állt az összecsapást követően.

A “randevún” elhangzottakról az alábbi linken olvashat bővebben:
Szurkolói számonkérés a Fradinál: Prukner megvédte csapatát – fotók! (pepsifoci.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik