Foci

Mourinho bosszús a Real Madrid miatt

A portugál szakember nem emésztette még meg, hogy klubja nem engedi el, hogy beugró szövetségi kapitányként segítse hazáját.

Ahogy arról korábban már írtunk, a portugál szövetség „kölcsön akarta venni” José Mourinhót a Real Madridtól, mivel nemrégiben menesztették Carlos Queiroz szövetségi kapitányt, utóda pedig még nincs a válogatott élén.

A Ciprus és Norvégia ellen mindössze egyetlen pontot gyűjtő luzitán csapat a 2010-es naptári évben még Dániával (október 8.) és Izlanddal meccsel (négy nappal később) Európa-bajnoki selejtezőn. A Real Madridnak nem tetszett a mellékállás lehetősége, így megvétózták a nem mindennapi felkérést.

„Nem értem miért nem járul hozzá a Real Madrid, mivel akkor épp semmi dolgom nem lesz a csapattal. Kilenc szabadnapom is lesz a válogatott meccsek miatt” – füstölgött a Special One a Real Sociedad ellen 2-1-re megnyert szombat esti bajnoki után .

Jorge Valdano általános igazgató a Yahoo! cikke szerint megpróbálta menteni a menthetőt, mondván nem történt hivatalos megkeresés a portugál szövetségtől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik