Foci

Idegenben gálázott a Juventus

Az Inter Samuel Eto’o duplájával fordított a Palermo otthonában a Serie A vasárnapi játéknapján.

Már a meccs elején látszott, hogy a hét közben az ex-zalaegerszegi Artjom Rudnevs által megtréfált (3-3 lett a Lech Poznan elleni Európa Liga-meccs a támadó triplájával – a szerk.) Juventus nem veszi fél vállról az összecsapást és a gyengébb szezonkezdetet ezen a mérkőzésen javítaná ki.

Bonucci szerezte meg a vezetést egy szabadrúgás utáni kavarodás végén, majd nem sokkal később Quagliarella értékesítette a pazar napot kifogó Kraszics passzát. A szerb a félidő hajrájában újabb gólpasszt adott: Del Piero nem érte el az ívelést, a mögötte érkező Marchisio azonban kapásból a hálóba bombázott, padlóra került az Udinese.

A második félidőben is a Juve diktálta a tempót, a hazaiaknak csak momentumai voltak. Ennek megfelelően a csereként beálló Iaquinta állította be a 0-4-es végeredményt, Marchisio passza után lőtt laposan a hálóba.

Nyert az Inter is: a milánóiak sokáig hátrányban voltak a Palermo otthonában, azonban Samuel Eto’o duplájával fordítani tudott Rafa Benítez legénysége.

Sokáig úgy tűnt, hogy a Roma egy öngólnak is köszönhetően legyőzit a Bolognát, a vendégek azonban Di Vaio duplájával kétgólos hátrányból egyenlítettek és pontot raboltak a fővárosból.

Eredmények:
Udinese – Juventus 0-4 (Bonucci 18., Quagliarella 24., Marchisio 43., Iaquinta 77.)
Palermo – Inter 1-2 (Ilicic 28. ill. Eto’o 62., 70.)
Roma – Bologna 2-2 (Borriello 8., Rubin 58. – öngól ill. Di Vaio 77., 90.)
Cesena – Lecce 1-0 (Bogdani 55.)
Chievo – Brescia 0-1 (Diamanti 30.)
Parma – Genoa 1-1 (Zaccardo 72. ill. Toni 28. – 11-esből)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik