Foci

Ismét Fradi-blama, most a Siófok ellen

Az újpesti hatos után ezúttal hazai pályán szenvedett meglepő vereséget Prukner László csapata.

A Fradit újabb szégyen érte. Az eddig győzelem nélkül álló újonc elvitte a három pontot az Üllői útról. Az első félidőben a nemrég igazolt japán Honma talált Ranilovic kapujába, ezzel vonultak pihenőre a csapatok. Az első 45 percben jobbára a vendégek vezettek veszélyesebb támadásokat.

A szünet után a zöld-fehér fanatikusok egy újabb üzenetet feszítettek ki: “Kés: a gyávák fegyvere” – lehetett olvasni, amivel arra utaltak, hogy a múlt szombati derbit megelőzően egy 17 éves Újpest-drukkert megkéseltek.

Fordulás után nagyobb sebességre kapcsolt az ideges Ferencváros, de az egykori fradista Sowunmi a 69. percben kettőre növelte az előnyt. Kihasználta csapata egyik nagy ziccerét a sok közül.

Fradistának lenni felelősség – hirdette az ezúttal néptelennek tűnő B-közép drapériája. Schembri tett eleget a “felhívásnak”, amikor a 71. percben szépített.

Többre azonban nem volt képes a Fradi. Ennek a meccsnek is lesz folytatása…

A találkozó után a hazai drukkerek egy kisebb csoportja a székház elé vonult, és számon kérte a teljesítményt, azt skandálva, hogy “Hol a szívetek?”, “Hol a csapatunk?”. A rendőrök felsorakoztak az épület és a szurkolók közé, de nem történt összecsapás.

Eredmény, Soproni Liga:

Ferencváros – Siófok 1-2 (0-1)
gól:
Schembri (71.), illetve Honma (41.), Sowunmi (69.)

A Honvéd négy győztes meccs után ért el döntetlent a Haladás otthonában.

Haladás-Budapest Honvéd 1-1 (1-0)

gól: Tóth P. (28.), illetve Coira (67.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik