Foci

Horváth ilyen debütálásról álmodott

A NAC Breda magyar válogatott védőjének nevét felállva skandálta a közönség.

A Videoton Futball Barátok Klubja honlapján indított blogot Horváth Gábor, a székesfehérvári csapat bekkje, aki egy évre Bredába igazolt kölcsönbe – a holland együttesnek opciója van a játékos kivásárlására.

A két hete a németalföldi országban élő védő bejegyzéséből kiderül, hogy nem csak a csapattársak és az edzők, hanem ő maga is elégedett volt debütáló meccsével, melyen a NAC nullán tartotta a Feyenoordot és 2-0-ra legyőzte.

„Bemutatkozásomról annyit, hogy valahol ilyenről álmodtam, kiváló hangulatú találkozón vagyunk túl, Bredában nem lelkesednek a Feyenoordtól. 19 ezren voltak a meccsen! Jók a visszajelzések a játékommal kapcsolatban, remélem 1 évig kitart, teszek érte! Jó érzéssel töltött el, amikor meccs közben hallottam, hogy skandálják a nevem, meccs után pedig felállva. Örülök a győzelemnek, a csapatjáték lesz még jobb is, igaz mindegy ha minden meccsen győztesen vonulunk le a pályáról. Hétvégén a Vitesséhez megyünk, aki beragadt a rajtnál, biztos kemény derbi lesz” – írja Horváth a blogjában.

A labdarúgó elárulta, eleinte Pető Tamás, az utóbbi időben pedig Fehér Csaba vette szárnyai alá Hollandiában. Horváth Gábor a napokban lakások után nézelődött, reméli a jövő hétre talál egyet, így csatlakozhat hozzá a családja is.

A klub hivatalos honlapja is bemutatta egy videó keretében a magyar játékost, a felvétel ide kattintva tekinthető meg.

A teljes blogbejegyzés az alábbi linken olvasható:
Pera 1. bejegyzése (vidibaratok.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik