Foci

Hamarosan rend lehet a magyar stadionokban?

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa, egyben az MLSZ futballhuliganizmus elleni albizottságának elnöke bízik benne.

Hemingway a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorának volt a vendége, a klubvezető pedig elmondta, a magyar egyesületek jelenleg nincsenek olyan helyzetben, hogy beléptető- és kamerarendszerekkel felszereljék a stadionokat, míg a Deutsch Tamás által korábban megrendelt eszközöket nem lehet működésbe hozni, mert már elavultnak számítanak.

“Nem hiszem, hogy ez különösebb probléma lesz, hiszen a sportkormányzat eltökélt abban, hogy ez megvalósuljon. Ez egy fontos, de nem a legfontosabb elem az egészben” – mondta az adásban Hemingway a beléptetőrendszerek kapcsán.

A Budapest Honvéd tulajdonosa úgy véli, eljött a tettek ideje, megfelelő biztonsági szolgálat alkalmazásával kitilthatóak a huligánok, a klubok pedig ne csak az államtól várják a probléma megoldását. Szerinte konzekvensnek kell lenni, még ha ezzel a csapat veszít pár nézőt, akkor is.

Hemingway végezetül elárulta, szerinte egy éven belül megoldódnak a gondok, mivel úgy véli, a Magyar Labdarúgó Szövetség új elnöksége komolyan gondolja azt, hogy a magyar labdarúgásnak meg kell újulnia.

Az adást megnézhetik az alábbi linken:
Egy éven belül rend lesz a stadionokban? – Interjú a hulilganizmus elleni albizottság elnökével (telesport.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik