Foci

Több piros lap, mint gól Argentínában

A Banfield "balhés" találkozón búcsúztatta Vélez Sársfieldet a Copa Sudamericanában.

A Banfield jutott a legjobb 16 közé a Copa Sudamericanában, miután a 2. forduló csütörtöki visszavágóján 1-1-es döntetlenre végzett a vendég Vélez Sársfielddel, amely így végül 2-1-es összesítéssel bukta el az argentin párharcot a második számú dél-amerikai klubsorozatban.

Az Aperturában címvédő Banfield Carrusca 15. percben szerzett góljával egészen a hajráig vezetett, a vendégek a 90. percben Cristaldo révén ugyan egyenlítettek, de ezzel már nem sokra mentek. A két gól között eltelt időszakban egyébként négy piros lapot osztott ki a bíró.

A hazaiaknál a gólszerző Carrusca, a vendégeknél pedig Ortiz, Somoza és a csereként beállt Silva jutott a kiállítás sorsára, azaz Vélez hét mezőnyjátékossal fejezte be a mérkőzést.

Dicséretes, hogy a végén így is egyenlíteni tudott.

A továbbjutott Banfield a kolumbiai Deportes Tolima és a bolíviai Oriente Petrolero párharc győztesével találkozik majd a döntő szakasz első körében. A visszavágót egyébként az Oriente várhatja kedvező helyzetben, miután az első mérkőzésen 1-0-ás győzelmet aratott riválisa felett.

Copa Sudamericana
2. forduló, visszavágó:

Banfield (argentin)-Vélez Sársfield (argentin) 1-1
Továbbjutott: a Banfield, 2-1-gyel.

2. forduló, első mérkőzés:
Deportivo San Martín (ecuadori)-Emelec (perui) 2-1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik