Foci

Juhász Roland újabb négy évre aláírt az Anderlechthez

A magyar válogatott védője meghosszabbította szerződését a belga együttessel, ahol 2005 óta játszik.

Juhász Roland 22 évesen igazolt az Anderlechtbe, három évre. 2007 decemberében hosszabbítottak vele, és az a megállapodás jövő nyáron járt volna le.

Az Anderlecht sorozatban harmadik alkalommal maradt le a Bajnokok Ligája főtáblájáról, és ebben az évben arról lehetett hallani, Juhász ettől teszi függővé maradását vagy távozását. Végül a kiesés ellenére is az Anderlecht szurkolói örülhetnek, a magyar válogatott legstabilabb tagja Brüsszelben marad. Sőt, pályára is léphet csütörtökön a Zenit Szentpétervár elleni Európa Liga-találkozón – amennyiben kisebb sérülése engedi.

“Boldog vagyok, hogy sikerült megállapodnunk – idézi az egyesület honlapja az 55-szörös válogatott játékost. – Jól érzem magam Brüsszelben, ahol minden évben a bajnokságért és a kupáért is harcban vagyunk, ráadásul az európai kupában is érdekelt a csapat. Szeretnék köszönetet mondani a klubnak és a szurkolóknak a bizalomért.”

Elégedettségének adott hangot Herman Van Holsbeeck klubmenedzser is: “Az együttesnek és a klubnak is nagyon fontos, hogy Roland továbbra is nálunk fog játszani. Igazi vezér, példás a hozzáállása, a fiatal futballistáknak pedig példakép.”

A négyéves szerződés aláírása természetesen nem jelenti azt, hogy ki is tölti ezt az időszakot, egy gazdag kérő kivásárolhatja a bekket a csapatból, amivel a klub jelentős összeghez juthat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik