Foci

A Chelsea nem becsüli le a Zilinát

A toronymagas favoritnak számító Chelsea kapusa, Petr Cech úgy véli, a túlzott magabiztosság visszaüthet.

A sorozat esélyesének tartott angol bajnok Zsolnán, a szlovák aranyérmes otthonában kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligája 2010/2011-es szezonjában. Noha a vendéggyőzelmen kívül minden más eredmény meglepetés lenne, az angol csapat kapusa, Petr Cech óvatosságra int.

“Különleges hangulatú találkozó előtt állunk” – mondta a Chelsea cseh válogatott hálóőr. “Bár a formánk és az eddigi eredményeink alapján okkal bizakodhatunk sikeres rajtban, nem ért nagyon komolyan vennünk a szlovák gárdát, amely a selejtezőből verekedte magát a Bajnokok Ligája főtáblájára, bizonyítva, hogy kitünő csapat. Különben sem szabad alábecsülni egyetlen együttest sem a sorozat ezen szakaszában, mert arra könnyen rá lehet fizetni” – mondta Petr Cech.

A Chelsea eddig valamennyi bajnokiját megnyerte, és élen áll a Premier League-ben, és a Zilina ugyancsak bajnoki listavezetőként vághat neki a BL-nek. A zsolnai csapat négy győzelmet és ugyanennyi döntetlent számol; s jobb gólkülönbségével vezeti a szlovák pontvadászatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik