Foci

Mégis távozhat Radomir Antic

Többször is megerősítették tisztségében a szerb válogatott szövetségi kapitányát, most mégis az a hír járja, mehet, amerre lát.

A szerb újságok kész tényként tálalják, hogy már Antic utóda is megvan, a román első osztályú Temesvár csapatának szerb vezetőedzője, Vladimir Petrovic személyében.

Szerdán vezetőségi ülést tart a Szerb Labdarúgó Szövetség, a hírek szerint ezután jelentik be a váltást. A szerb szövetség hosszú huzavona után nem egészen egy hónapja állapodott meg Anticcsal arról, hogy a szakember fizetése havi 100 ezer euróról 50 ezer euróra csökken. Az erről szóló szerződéskiegészítést azonban Antic a hírek szerint a mai napig nem írta alá.

A 61 éves szakember – aki pályafutása során a Real Madrid, a Barcelona és az Atlético Madrid vezetőedzője is volt – a selejtezőcsoportban a franciákat megelőzve juttatta ki Szerbiát a nyári dél-afrikai világbajnokságra, ott azonban a csapat csalódást keltve az utolsó helyen végzett a csoportjában.

Antic leváltása olyannyira biztos, hogy Vladimir Petrovic állítólag már össze is állította szakmai stábját. Az új kapitány fizetése a szerb lapok szerint havi 25 ezer euró lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik