Foci

Visszaesett a Fiorentina

Az olasz bajnokságban a Fiorentina meglepetésre 1-0-ra kikapott a Lecce vendégeként, a toszkánok minden helyzetet elpuskáztak a kapu előtt.

A Fiorentina két fordulót követően egy ponttal a 17. a Serie A-ban, a firenzeiek a Napoli elleni 1-1 után Leccében minimális gólkülönbségű vereséget szenvedtek. A lila mezesek szakvezetője, Szinisa Mihajlovics szerint elsősorban a kapu előtti határozatlanság miatt kezdték balul a bajnokságot – a támadóik nem elég pontosak.

„Többet kell tennünk” – kesergett a Sky Sport Italiának elemző szerb szakember. „Krodlrup meg nem adott gólja? Nem kommentálom, hisz nem foglalkozom a játékvezetéssel. Én a csapatra koncentrálok.”

„Nem nyertünk, elég apatikusan játszottunk. Eddig még nem sikerült az elképzeléseimet és a hozzáállásomat átültetnem a csapatba, nem egyszerű ez. A nápolyiak ellen jól játszottunk, Leccében visszaestünk, ráadásul a kapu ellőtt hibát hibára halmoztunk.”

A Fiorentina legközelebb a vasárnap a Bolognát (Mihajlovics első, 2008 és 2009 között felkészített együttesét) 3-1-re legyűrő Laziót fogadja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik