Foci

Nani Bebét pátyolgatja

A Manchester United portugál szélsője kész recepttel rukkolt elő honfitársa, az angolok által nyáron megszerzett Bebe számára.

A világbajnokságról sérülése miatt lemaradó Nani már tudja, hogyan kell sikeresnek lenni az Old Traffordon, s nyilván a jó tanácsokkal sem fukarkodik. Az angol ezüstérmeshez nyáron 7.6 millió fontért érkező Bebe csak akkor simulhat be a csapatba, ha könnyedén fogja fel a dolgot, és arra koncentrál, amit a legjobban tud: a futballra.

Bebe még nem mutatkozott be a manchesteriek kezdőcsapatában, az Everton elleni 3-3-ra végződött bajnokin a kispadra sem nevezték. Nani szerint ez változni fog, de arra a pillanatra fel is kell készüljön a 20 esztendős támadó.

„Egy új csapatnál az ember könnyen eshet abba a hibába, hogy már elsőre szeretne minél többet bizonyítani abból, amit tud” – árulta el a The People-nek összegző Nani. „Többször is beszélgettem vele, s próbáltam oldani a benne gyülemlő görcsöt. Ha könnyedén fogjuk fel, a dolgok sokkal egyszerűbbek. S ha ez sikerül, akkor már csak egy-egy lépés a magabiztosság és az abból eredő jó teljesítmény.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik