Foci

Ranocchia januártól az Interé

Az olasz bajnoki címvédő már most megszerezte a Genoa védőjét – a játékos azonban csak téltől csatlakozik a fekete-kékekhez.

Andrea Ranocchia szerda este elárulta, téltől már az Inter alkalmazottja lesz. A Genoa védője állítja, szóban megegyezett Massimo Morattival, csak abban nem biztos, hogy januártól máris számítanak rá, avagy egy félévig még kölcsönadják. A két klub közös tulajdonában lévő középhátvéd a milánói fiatalítás egyik előfutára lehet.

Az olasz U21-es válogatottban 12 mérkőzésen két gólt is szerző játékost az egyik legtehetségesebb védőnek tartják, legutóbb a Bariban – a szintén kölcsönben szereplő Koman Vladimir oldalán – villogott. Tavasszal azonban térdsérülés szenvedett, azóta rehabilitációs kezelésekre jár.

„Egy éven belül biztosan az Inter játékosa leszek, de az is lehet, hogy már januárban” – árulta el a La Gazzetta dello Sport érdeklődésére. „Sokkal tartozom a Genoának, de Moratti elnök úrral megegyeztünk, s én az ígéretet szeretném betartani. A januári klubváltás attól is függ, hogy addigra felépülök-e sérülésemből, és milyen formában játszom majd.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik