Foci

Ibra hátba szúrta az Intert

A milánói riválishoz igazoló svéd támadó szerint a Milan együttese jobb az ellenfélnél.

Zlatan Ibrahimovic a nyáron érkezett Barcelonából kölcsönben, a Milannak pedig kivásárlási opciója is van a játékosra. Mint ismert, a svéd korábban három bajnoki címet nyert a városi rivális színeiben, de korábban egy másik ősi ellenséget, a Juventust is szolgálta.

„Erősebbek vagyunk az Internél. Ez a mez a legszebb, amelyet valaha is magamra ölthettem, az előttünk álló év pedig a két milánói csapatról szól majd” – idézi Ibrahomivc csütörtöki szavait a Yahoo!. A játékost a mai napon mutatták be hivatalosan.

Ezt követően a labdarúgó röviden felvázolta, hogy eddig mindig azt hitte, hogy amelyik csapatba igazolt épp az lesz az utolsó, azonban Spanyolországban rájött, hogy ha valahol jól érzi magát, az nem jelenti automatikusan azt, hogy végig számítanak rá.

„Remélem, hogy maradni tudok az AC Milanban, de ez a klubon és az edzőn is múlik. Abban bízom, hogy jobb leszek, mint a Juvéban vagy az Interben voltam” – bökött még oda a riválisoknak Ibrahimovic aki Torinóban és Milánó kék-fekete részén is biztosan közutálatnak örvend.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik