Foci

Hitzfeld a játékosára és a bíróra is haragszik

Az angolok ellen elszenvedett 3-1-es vereség után Ottmar Hitzfeld svájci szövetségi kapitány a bíróra és kiállított játékosára is dühös volt.

Ottmar Hitzfeld szövetségi kapitány a 65. percben, 0-1nél történt kiállítás miatt játékosára és az olasz játékvezetőre egyaránt dühös volt az angolok ellen 3-1-re elveszített Eb-selejtező után.

“A második eset aligha érdemelt sárga lapot, hiszen a játékosom a labdát találta el, mielőtt James Milner elesett”- mondta a szövetségi kapitány, aki a kiállított Stefan Lichtsteinert is leszidta.

“Az első sárgáját azért kapta, mert nekiállt vitatkozni a játékvezetővel. Mivel ő Lazióban játszik, tudnia kell, hogy az olasz bírók az ilyet nem viselik el” – tette hozzá a német szakvezető.

Egyébiránt a kiállítás nagyban befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét, hiszen Lichtsteinert pios lapja után alig telt el négy perc, amikor az angolok másodszor is betaláltak. Kisvártatva Xherdan Shaqiri ugyan szépített, de ezek után, a 88. percben egy újabb angol találat következett.

“Shaqiri nagyszerű találata visszahozta ugyan a reményünket, de a folytatásban a vendégek emberelőnyben nagyon taktikusan és jól futballoztak” – jegyezte meg végül Hitzfeld.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik