Foci

Gera szerint Szalai beállása jót tett a csapatnak

A magyar válogatott 2-1-re verte Moldovát a keddi Eb-selejtezőn, Gera Zoltán örült a Mainz légiósa szereplésének.

A magyar csapat a második féldiőben Rudolf Gergely és Koman Vladimir góljával nyerte meg a találkozót, amelyen cseppet sem ment olajozottan a gépezet.

Az élete első válogatottbeli gólját szerző Koman Vladimir szerint a végére kicsit elfáradt az együttes: “A második gólunk után kicsit elkapott bennünket a hév, ők pedig lekontráztak minket, elfáradtunk, ezért a középpályánk szétszakadt. Személy szerint nem vagyok megelégedve a játékommal, ugyanis az első félidőben sok labdát adtam el. Persze a gólomnak nagyon örülök, de kicsit csalódott vagyok, hogy az utánpótlás-válogatottnak nem sikerült győznie, ugyanakkor most már előre kell lépni.”

Gera Zoltán, a válogatott csapatkapitánya szerint az együttesnek jót tett, hogy a szünetben két csatárra állt át Egervári Sándor: “Az első félidőben kicsit tanácstalanul futballoztunk, de aztán a félidőben váltott a kapitány, behozta Szalai Ádámot, aki meg tudta tartani a labdát, ez pedig nagyon bejött. A gólunk megnyugtatott bennünket, jobban is játszottunk, így jött a második, de aztán valamilyen okból magunkra húztuk őket. Egyenlíthettek is volna, de szerencsére kihúztuk, ez egy nagyon értékes győzelem a csapat számára” – mondta el a Fulham légiósa a meccs után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik