Foci

Az Inter visszavágna a Milannak

A nyári átigazolási időszak egyik győztesének nyomulása felbőszítette a BL-győztes vezérkarát.

Olaszországi hírek szerint az Inter vezetőségét felháborította, hogy a Milan ismét egy ex-interes futballistára csapott le. A fekete-kékek bosszút terveznek, de a visszavágásnak szakmai okai is vannak: az olasz címvédő télen kész bejelentkezni a Real Madridnál, a célpont a korábbi milanos talizmán – Kaká.

A Milan az elmúlt években előszeretettel csemegézett az Inter korábbi futballistáiból. Így öltözött vörös-feketébe Ronaldo, Christian Vieri, Clarence Seedorf, Andrea Pirlo, míg legutóbb a svéd Zlatan Ibrahimovic lett az AC labdarúgója.

Az Il Corriere dello Sport információi szerint az Inter – kihasználva jó viszonyát Jose Mourinhóval – a januári átigazolási időszakban bejelentkezik majd Kakáért. Az ügyletet könnyítheti, hogy a portugál nincs elájulva a brazil madridi teljesítményétől, ráadásul a klasszis jelenleg sérült.

A milánóiak nyáron megszerzett szakvezetője, Rafael Benítez örülne a dél-amerikai érkezésének, már csak Massimo Morattin múlik, hogy hajlandó-e megterhelni a kasszát – pénz lenne, hisz az Inter idén inkább eladott, mint vásárolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik