Foci

Van der Vaart nem kellett a Bayernnek

A holland támadó középpályás állítja, hogy az átigazolási időszakban nem keresték meg a Bayern München vezetői.

A Sky Sportsnak nyilatkozó Rafael van der Vaart úgy fogalmazott, a bajorok részéről sem őt, sem menedzserét nem kereste meg senki, a Liverpool lobbizott, ő viszont a Tottenham együttesét választotta. A játékos ezzel ellentmondott új menedzserének, Harry Redknappnek, aki állította, a Bayern elől szipkázták el a vb-döntőst.

„A Liverpool érdeklődött, a Bayern meg sem keresett. A Tottenham többek között azért is győzött meg, mert a menedzser biztosított arról, hogy a White Hart Lane-en adott az előrelépés lehetősége” – mondta a 27 éves klasszis.

A bók ellenére a középpályás épp megcáfolta új főnökét, aki augusztus 31-én úgy összegzett, hogy a bajorok 21 millió eurós ajánlata ellenére választotta őket a Real Madrid együttesénél szabadlistára tett futballista. Van der Vaart elárulta, hogy válogatottbeli csapattársai is az angliai szerződésre ösztökélték.

„Kitartóan győzködtek, hogy Angliát válasszam. Büszke vagyok a döntésemre és külön öröm, hogy majd olyanok ellen léphetek pályára mint Dirk Kuyt, Nigel de Jong és Johnny Heitinga” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik