Foci

Laczkó javuló játékot és sikert remél

Laczkó Zsolt, a Debrecen védője bízik abban, hogy a magyar labdarúgó-válogatott javuló játékkal bezsebeli a három pontot a Moldova elleni Európa-bajnoki selejtezőn, kedden este.

“Bevallom, nem volt könnyű Ibrahimovicék elleni játszani, mert nagyon jó csapatot alkotnak. Az első félidőben jobban ment a játék, a szünet után már fölénk kerekedtek és ránk erőltették az akaratukat a vendéglátók” – utalt a svédországi vereségre (0-2) a debreceniek védője a klubja weboldalának adott nyilatkozatában. Ehhez hozzátette, többet vár magától annál, mint amit Stockholmban nyújtott, és bízik abban, hogy kedden is megkapja a lehetőséget a bizonyításra.

“Tudjuk, a riválisunk pénteken 2-0-ra legyőzte a finn válogatottat, ami mindenképpen figyelemre méltó eredmény, de minden meccs más, és azt sem szabad elfelejteni: azt a találkozót jelentősen befolyásolta, hogy a finnektől Hyypiát hamar kiállították” – mondta négyszeres válogatott, a svédek ellen először kezdő Laczkó Zsolt, aki kedden javuló játékot és győzelmet vár a magyar együttestől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik