Foci

Továbbra is gödörben a bajnok

A Boca Juniors, a River Plate és az Argentinos Juniors is kikapott az argentin labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Nem tud kikecmeregni a gödörből a tavaszi bajnokságot, azaz a Clausurát megnyerő Argentinos Juniors, amely az Independientéhez, a Gimnasiához, valamint a Quilmeshez hasonlóan az ötödik forduló után is nyeretlen az Aperturában (őszi idény).

Az Argentinos Juniors – Diego Maradona első klubja – legutóbb a zsinórban negyedik győzelmét arató Arsenal csapatától kapott ki, amely így a Velezzel holtversenyben vezeti a pontvadászatot.

A kiválóan kezdő River Plate első alkalommal nyerte le a vereség keserű piruláját, 2-1-re maradt alul a találkozót tíz emberrel befejező Velez Sarsfieldtól. A másik fővárosi sztárcsapat, a Boca Juniiors viszont egy győzelem és döntetlen mellett már három vereséget számol: a 41. perctől emberhátrányban futballozva, saját közönsége előtt kapott ki a San Lorenzótól, amely őrzi veretlenségét – az Estudiantesszel, a Lanusszal és a Banfielddel egyetemben.

Apertura, 5. forduló:
Godoy Cruz-Estudiantes 1-2
Racing Club-Colon 1-2
All Boys-Club Olimpo 1-0
Boca Juniors-San Lorenzo 1-2
Arsenal-Argentinos Juniors 1-0
Newell’s Old Boys-Independiente 1-1
Quilmes-Huracan 1-2
Gimnasia-Lanus 0-2
Banfield-Tigre 1-1
Velez Sarsfield-River Plate 2-1

Az élcsoport:
1. Arsenal 12 (8-4)
1. Velez Sarsfield 12 (8-4)
3. San Lorenzo 11

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik