Foci

A Liverpool nem tett le Gomez megszerzéséről

Az angolok januárban ostrom alá veszik a Bayern vezetőségét, hogy megszerezhessék a német válogatott támadót.

A News of the World információi alapján a Liverpool januárban további kereterősítést tervez, a „vörösök” a téli átigazolási időszakban készek sok pénzt áldozni azért, hogy a bajoroknál „ejtett” Mario Gomezt az Anfield Roadra csábítsák. Roy Hodgson szeretné bebiztosítani Fernando Torres helyettesét/csatártársát, nyáron nem sikerült.

A Liverpool augusztusban hiába igyekezett, nem tudta tovább erősíteni támadó szekcióját, az utolsó pillanatban ugyan bejelentkeztek Gomezért, de a Bayern nem ment bele az üzletbe – hisz nem lett volna ideje megtalálni a volt stuttgarti utódját.

A Liverpool kölcsönbe szerette volna megszerezni a 25 éves játékost, s jövő nyáron 20 millió fonttal engesztelték volna ki a németeket. Karl-Heinz Rummenigge ügyvezető igazgató 48 órával a piac lezárulta előtt azonban lefújta a tranzakciót.

Így idő hiányában Hodgson lemaradt Carlton Cole, Bobby Zamora avagy Kevin Doyle szerződtetéséről is. Öröm az ürömben, hogy maradt pénz a liverpooli kasszában, s a klubtól kiszivárogtatott információ szerint az angolok januárban megismétlik ajánlatukat a Bayernnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik