Foci

Carragher hosszabbít Liverpoolban

A veterán védő elismerte, hogy eredményesek voltak a tárgyalások, hamarosan hosszabbít a klubbal.

Jamie Carragher szinte biztos, hogy a Liverpool együtteséből megy majd nyugdíjba. A veterán középső védő nyár közepe óta tárgyalt az Anfield Road vezetőségével, a Liverpool azonban az átigazolási időszakban elsősorban az új szerzeményekkel és a távozókkal foglalkozott. A piac zárultával már Carragheré az elsőbbség.

Roy Hodgson jelezte, hogy számít a hűséges játékosra – a klub neveltje csak vörös mezben játszott pályafutása során – aki a nyári válogatottbeli kalandot követően visszatér eredeti elképzeléséhez, és másodszor is „abbahagyja” nemzetközi karrierjét.

„Többször is beszélgettünk Christian Purslow ügyvezetővel, és biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben megállapodunk” – árulta el Carragher a The Guardiannek. „Megértettem, hogy a vezetőség elsősorban a piacra koncentrál. A szezon befejeződött, a következő hetekben tehát az én szerződésemet is véglegesítjük”

„Az angol válogatott nélkülem is meglesz” – tette hozzá a futballista. „Phil Jagielka kifejezetten jó, Michael Dawson igencsak kinőtte magát a Tottenham együttesénél, és Matthew Upson is visszakerült a csapatba. Örülök, hogy megkaptam a lehetőséget a világbajnokságon, de át kell adnom a helyet a fiatalabbaknak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik