Foci

Átigazolási rangsor: Villa az élen

A Goal.com internetes szaklap szerint a Valenciából Barcelonába szerződött David Villa klubváltása volt a nyári átigazolási szezon legnagyobb "durranása".

A Goal.com internetes szaklap összeállította a nyár legnagyobb átigazolásainak top20-as listáját.

Az első helyen az Eb- és vb-győztes spanyol David Villa klubváltása áll, aki 40 millió euró fejében a Valenciától a Barcelonába szerződött. A második helyen is egy új Barca-játékos tanyázik, jelesül az argentin Javier Mascherano, akiért a katalán klub 12 milliót eurót fizetett a Liverpoolnak. A harmadik Zlatan Ibrahimovic. A svéd éppen a Barcának intett búcsút, és az AC Milan játékosa lett.

A szintén a milánói piros-feketékhez igazolt brazil Robinho hetedik, a Manchester Cityhez került olasz Mario Balotelli a kilencedik, míg a német Mesut Özil, a Real Madrid idei nagy “fogása” 10. a Goal.com rangsorában. A Chelsea-hez igazolt brazil Ramíres csak a lista hátsó felében kapott helyet (17.), a sort pedig a szerb Alekszandr Koralov és a mexikói Javier Hernández zárja. Mind a ketten Manchesterbe szerződtek a nyáron, előbbi a City, utóbbi a United mezét öltötte magára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik