Foci

Szima: csak az újságírók zártak ki minket

A Debrecen tulajdonosa nyilatkozott az UEFA kedvező döntése után, melynek értelmében pénzbírsággal megúszta a csapat a Máté-ügyet.

Ahogy arról írtunk, a DVSC-TEVA együttese a mai napon megnyugodhatott, az Európai Labdarúgó-szövetség „csak” 15 ezer euróra bírságolta a klubot, amiért Máté Péter jogosulatlanul szerepeltette a Liteksz Lovecs elleni visszavágón.

“Hiába zárt ki bennünket a magyar sportsajtó egy része az Európa Ligából, az UEFA döntése értelmében mégis részt vehetünk ebben az elit sorozatban. Rendkívül szomorúnak tartom, hogy egyes újságírók – azzal a hatalommal, amit a média a kezükbe ad – rendszeresen visszaélnek, és megalapozatlan, rosszindulatú hírekkel próbálnak zavart kelteni a DVSC kapcsán. A kizárás mint büntetés eleve nem kerülhetett szóba, erről a magyar sajtó azon része, mely kizárt bennünket, meggyőződhetett volna még pénteken, ha alaposabban tájékozódik” – mondta a DVSC tulajdonosa, Szima Gábor az MTI-nek.

Komlósi Ádám tolmácsolta a játékosok véleményét a távirati irodának:

“Az interneten tájékozódtunk a döntésről, s nagyon örülök, hogy az Európa Liga főtábláján játszhatunk. A legrosszabb a bizonytalanság volt, de most már lezártnak tekintjük az ügyet.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik