Foci

Szerb kapust igazolt az ETO, Simon Attila a ZTE-ben

Egy újabb légiós érkezett a Győri ETO FC csapatához, a 27 éves hálóőr fél plusz négy évre írt alá.

Az FK Partizan csapatából érkező 190 cm magas Aleksandar Radosavljevic tehát fél évig bizonyíthatja, hogy jó kapus. Ha a szakmai stábja elégedett lesz a teljesítményével, a klub egyoldalú nyilatkozattal, négy évvel hosszabbíthatja meg kontraktusát – olvasható az etofc.hu oldalon.

„Az első osztályú FC Cukaricki csapatánál kezdtem pályafutásom, itt még együtt fociztam Trajkoviccsal és Cetkoviccsal is. Nyolc év után aztán átigazoltam az FK Partizan Beograd keretéhez, ahol három évig játszottam. Háromszoros bajnoki győzelemmel, és kétszeres kupagyőzelemmel büszkélkedhetek a fővárosi csapattal, így a nemzetközi színtéren is vannak tapasztalataim.

Az ETO minden szempontból nagyon impozáns egyesület, ráadásul közel van a hazámhoz, és úgy érzem, itt tovább tudok fejlődni. Első számú kapus szeretnék lenni, régóta ismerem Sasát, bízom benne, hogy nem lesz ellenére” – olvasható Radosavljevic nyilatkozata a Győr hivatalos oldalán.

Egy másik érdekes átigazolási hír is érkezett: Simon Attila fél évig a Zalaegerszeg együttesében szerepel majd. A KTE-ERECO csatára kevés játéklehetőséghez jutott a liláknál.

A nemzetközi átigazolási hírekről ITT olvashat!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik