Foci

Misimovic Törökországban köthet ki

A Wolfsburg bosnyák irányítója Diego érkezése miatt távozna a németektől: Isztambulba érkezett.

Zvjezdan Misimovic ugyan tavaly is egyik legjobbja volt a wolfsburgiaknak, de nem tudta megismételni a 2008-2009-es idényben nyújtott, s bajnoki aranyat fialó teljesítményét. A VfL irányítóját korábban a Schalke és a Stuttgart is hívta, ám a két német riválist még kikosarazta. Diego érkezése miatt viszont lépnie kell.

A Schalke azóta kiköltekezte magát (Jurado és Huntelaar érkezett), a VfB pedig a Torinóban nemkívánatossá vált Mauro Camoranesivel gazdagította keretét. A Galatasaray a legújabb kérő, az isztambuliak hajlandóak megadni a 2009-es német bajnok által kért nyolcmillió eurót.

A megállapodás megbukhat ugyanakkor a futballistán: amennyiben nem szeretne Frank Rijkaard csapatában futballozni, elutasíthatja a törökök ajánlatát. Ennek ellentmondani látszik, hogy a bosnyák válogatott a török sajtó szerint Isztambulba érkezett, ahol kedd délután orvosi vizsgálat vár rá.

A 28 éves irányítóért korábban a Fiorentina és az Atlético Madrid is érdeklődött, az olaszok és a spanyolok azonban egy ideje „csendben vannak”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik