Foci

Priskin és Keane is elégedett a hétvége után

A magyar válogatott támadó gólt szerzett az Ipswich szombati meccsén, edzője dicséri, ő maga pedig jó formában érzi magát.

“Tamás egy tehetséges srác, akivel nap mint nap együtt dolgozunk, és látjuk a fejlődését. Főleg azért, mert már ideérkezése előtt is figyeltük. Egy támadónak sokszor szerencsére van szüksége ahhoz, hogy érvényesüljön. Valljuk be, a tavalyi évben nem voltunk túl jó passzban idekerülésekor, így neki sem jött össze minden” – idézi Roy Keanet, az Ipswich menedzserét a Twtd.co.uk oldal.

Priskin ebben a szezonban második gólját szerezte, a Middlesborugh után ugyanis betalált a Bristol City ellen. Keane szerint a támadóposzton a helye Priskinnek, holott korábban középpályást is játszott, mindamellett jót tett neki az, hogy Fülöp Márton személyében egy magyar játékos érkezett a csapathoz.

“Az volt a legfontosabb, hogy a nyitómeccsen sikeresek voltunk, és legyőztük a Middlesbrough-t. Ennek köszönhetjük, hogy lendületet kaptunk, tavaly 15 meccs után jött az első siker. Most nagyon jó szellemű a társaság, bizakodó vagyok” – ezek már Priskin szavai. “Az első féldiőben a bal oldalon kedztem, majd a másodikban középre irányított a menedzser, és ott jobban is éreztem magam, ráadásul lőttem egy gólt. Négy meccs után van 10 pontunk, ez remek, remélem, folytatjuk a sorozatot – zárta szavait Priskin Tamás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik