Foci

Bogdán a bajnokságban is debütált, kikapott a ManCity

Jaaskelainen kapus kiállítása ellenére a Bolton Wanderers 2-0-s hátrányból állt fel a Birmingham ellen. Kikapott Mancini csapata.

Ahogy arról már beszámoltunk Bogdán Ádám győztes meccsen debütált a Bolton felnőttcsapatában a Ligakupán, fiatal honfitársunkpedig vasárnap a Premier League-ben is bizonyíthatott, miután Jaaskelainent kiállított a játékvezető a 37. percben.

Ekkor a Wanderers már egygólos hátrányban volt, Johnson lőtt a hálóba a 4. percben. Fordulás után Bogdán Ádám is kapitulálni kényszerült, Gardner értékesítette Jerome passzát, elúszni látszott a meccs a Boltonnak.

A 71. percben Davies büntetőből szépíteni tudott, a hajrába érve pedig Blake is betalált, így ledolgozta hátrányát a Wanderers. Több gól már nem született a mérkőzésen, a vége 2-2 lett.

Eredmény:

Bolton Wanderers – Birmingham City 2-2

A késő délutáni mérkőzéseken meglepetés is született. A Liverpool győzelme nem volt az, bár Hodgson csapata cseppet sem játszott meggyőzően. A Manchester City ugyanakkor kínos vereséget szenvedett a Sunderland otthonában. A gól az utolsó utáni pillanatban született, büntetőből.

Liverpool – West Bromwich Albion 1-0 (0-0)
gól: Torres (66.)

Sunderland – Manchester City 1-0 (0-0)
gól: Bent (94., 11-esből)

Aston Villa – Everton 1-0 (1-0)
gól: Young (9.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik