Foci

Nyert az Arsenal, Priskin gólt lőtt Angliában

A Premier League-ben egyedül a Tottenham botlott, míg a másodosztályban folytatja jó szereplését az Ipswich.

Mind a Chelsea, mind az Arsenal félgőzzel hozta meccsét, előbbi három találkozó után 14-0-s gólkülönbséggel áll a tabella élén. Lampard az első félidő elején kihagyott egy 11-est. A kékek góljait Malouda és Drogba szerezték, utóbbi büntetőből. Az Arsenalban Walcott és Arsavin talált be.

A Newcastle a Wolverhampton otthonában, míg a Gera Zoltánt a 80. perctől foglalkoztató Fulham a Blackpool otthonában ért el döntetlent.

A Tottenham igen meglepő vereséget szenvedett a Wigantől a White Hart Lanen. A vendégek a 80. percben Rodallega révén szerezték meg a győztes találatot.

A Champonshipben folytatja kiváló szereplését a Fülöp Mártonnal és Priskin Tamással felálló Ipswich. Roy Keane együttese ezúttal 2-0-ra nyert a Bristol City ellen. Az első gólt az 58. percben Priskin szerezte.

Nagy fordulat volt a Derby County otthonában. Buzsáky Ákos csapata, a Queens Park Rangers a 90. percig 0-2-re állt, mégis döntetlenre hozta a találkozót. Az utolsó percben ugyanis két gólt is találtak. A Cardiff, Gyepes Gábor csapata 2-0-ra nyert a Portsmouth otthonában. Buzsáky a 61. percben állt be, Fülöp és Priskin végig játszott, Gyepes szintén 90 percet szerepelt csapatában, míg Halmosi nem játszott a Hull Cityben.

Eredmények, Premier League:

Blackburn – Arsenal 1-2
Chelsea – Stoke 2-0
Blackpool – Fulham 2-2
Tottenham – Wigan 0-1
Wolverhampton – Newcastle 1-1

Az esti mérkőzésen:

Manchester United – West Ham 3-0

Championship:

Portsmouth – Cardiff 0-2
Ipswich Town – Bristol City 2-0
Derby County – QPR 2-2
Doncaster – Hull 3-1
Barnsley – Middlesbrough 2-0
Milwall – Coventry 3-1
Nottingham – Norwich 1-1
Schunthorpe – Crystal Palace 3-0
Sheffield United – Preston 1-0
Swansea – Burnley 1-0
Watford – Leeds 0-1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik