Foci

Huntelaar ismét költözhet

A Milan Ibrahimoviccsal és Robinhóval is tárgyal, a holland támadó immár meghallgatná a német jelentkezők ajánlatát.

Miközben a Milan-vezérkar egyik fele Barcelonában tárgyal a svéd Zlatan Ibrahimovic megszerzése érdekében, a vezetőség másik fele azon ügyködik, hpogy Robinho kerüljön Lombardiába; amennyiben a katalánokkal nem jutnának dűlőre. Mindez Klaas-Jan Huntelaar ingerküszöbének is sok; a holland távozni akar.

A játékos tavaly nyáron a Real Madrid csapatától szerződött Milánóba, ám nem fért bele az azóta menesztett Leonardo terveibe, így többnyire a cserepadot koptatta. Hónapokon keresztül elhárította a külföldről érkező megkereséseket, ezúttal más a helyzet.

A Sky Sport Italia szerint a játékos személyesen is beszélt Felix Magath-tal, s több mint valószínű, hogy a Schalke együttesében folytatja pályafutását.
„Nagyon kedvező a Schalke ajánlata. Komoly csapatépítésbe fogtak, és az egyre nívósabb német bajnokság mellett a Bajnokok Ligájában is érdekeltek” – fogalmazott a holland támadó.

A Milan 15 millió eurót szeretne a játékosért, ennyit minden bizonnyal ki tud fizetni a Schalke, amely a középpályájára is keres egy kreatív játékost (korábban a wolfsburgi Misimovic, újabban a madridi Van der Vaart a kiszemelt).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik