Foci

Adebayor: ha nem játszom lelépek

A Manchester City togói játékosának nem tetszik a mellőzöttség.

Emmanuel Adebayort tavaly nyáron szerződtette a Manchester City gárdája az Arsenaltól, a támadó pedig 26 mérkőzésen lépett pályára az előző bajnokságban, ezeken 14-szer volt eredményes- Ez angliai pályafutása második legeredményesebb évadja.

A MarK Hughest váltó olasz tréner, Roberto Mancini ugyanakkor nem szavaz túl sok bizalmat eddig a játékosnak, ugyanis a mostani kiírásban a Tottenham és a Liverpool ellen is csak a padon kezdett. A szezon előtt ráadásul imádott 25-s mezszámát is elvették tőle, idén a 9-es dresszben kell felvennie a harcot az ellenfél védőivel.

„Hosszúnak és nehéznek ígérkezik ez a szezon számomra. Labdarúgó vagyok, úgyhogy nem adom fel, harcolni fogok, hogy élvezhessem a játékot. Ugyanakkor ha a csapat tagja leszek de nem játszom, akkor ha egy együttes bejelentkezik értem, akkor távozom, mivel én a pályán szeretnék lenni. Ha itt nem lesz meg rá az esélyem, máshol biztosan lesz rá lehetőségem. A megérzéseimre kell hagyatkoznom” – mondta a talkSPORTnak Adebayor.

A kegyvesztetté váló 26 éves togóit így nem meglepő módon össze is boronálták nem olyan régen a Real Madriddal, José Mourinho pedig megemlítette, hogy tudná mire használni a csatárt Spanyolországban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik