Foci

Van der Vaartot Németországba várják

A HSV csapatát 2005 és 2008 között erősítő, Madridból eltanácsolt holland irányítónak több ajánlata is van a Bundesligából.

Rafael Van Der Vaart helyzete egyre nehezebbé válik Madridban annak ellenére, hogy a felkészülési mérkőzéseken remek formában játszott. Sergio Canalest és a német Mesut Özilt a „nyakára hozták”, ugyanakkor a Real vezetősége szűkíteni szeretné a keretet, hogy javítsanak az idén is túlköltekező egyesület mérlegén.

A holland középpályást a Juventus és a Werder is megkereste, legkomolyabb kérőjének azonban az – egy vasat azért Misimovic-ügyben is a tűzben tartó – Schalke tűnik. A nyáron két ex-madridival, Raúllal és Metzelderrel is izmosodó gelsenkircheniek a Bild szerint bejelentkeztek a ballábas labdarúgóért.

Felix Magath megpróbálja majd rábírni a játékost, s elképzelhető, hogy a 27 esztendős holland végül királykék mezben kezdi majd a Bajnokok Ligáját.

„A Schalke jó kis csapat. Raúllal szinte napi kapcsolatban vagyunk, s ő igencsak lelkes a tapasztaltak miatt. Ugyanakkor szeretnék megfelelni a Real támasztotta követelményeknek, azaz maradnék. Ha viszont eladnának, a Schalke komoly alternatívának ígérkezik” – nyilatkozta a játékos a német napilapnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik