Foci

Crouch: ide nekünk a Realt, az Intert

A Young Boys ellen hármast szerző válogatott támadó a Real Madrid és az Inter ellen játszana legszívesebben.

A Bernben a kiütéses vereséget hatalmas adag szerencsével (is) megúszó Tottenham a visszavágón alig strapálta magát, mégis négygólos csapást mért a svájciakra. Az egyoldalú találkozó főhőse, Peter Crouch szerint a White Hart Lane kitartó szurkolói megérdemelnék, hogy olyan nagyságokat láthassanak mint a Real vagy az Inter.

A történéseket két fejesgóllal és egy értékesített büntetővel elintéző Crouch úgy véli, csapata csak akkor léphet előre, ha a legjobbakkal is összeméri tudását.
„Óriási siker ez a klubnak” – áradozott az ITVnek nyilatkozó csatár. „Az első meccset elszúrtuk, de ezt szerda este sikerült megfordítani. Azt hiszem, megérdemelten jutottunk a Bajnokok Ligájába. A tavaly befektetett hatalmas munkamennyiség kamatozott.”

„Komoly, nagy csatákat akarunk, ezért dolgoztunk annyit tavaly” – folytatta a futballista. „Olyan csapatokat szeretnénk a White Hart Lane-re hozni mint a Real Madrid és az Inter. Szurkolóink megérdemelnék. És nekünk is előrelépés lenne a legjobbak elleni játék, legalább felmérhetnénk, hol tartunk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik